Fisherman’s Friend Strongmanrun nu ook WK-kwalificatie

0

Naast Mud Masters en Strong Viking is Nederland nu een derde kwalificatie-run voor het WK rijker. De Fisherman’s Friend Strongmanrun is nu ook een kwalificatierun voor het tweede WK Obstacle Course Racing in de Verenigde Staten. Deze run vindt plaats op 6 september in Hellendoorn en je kunt je hiervoor nog inschrijven.

Kwalificatie eisen

Bij de Fisherman’s Friend StrongmanRun in Hellendoorn kwalificeren de eerste 20 finishers bij de mannen en vrouwen zich voor de WC OCR. Om deze wedstrijdlopers eerlijk tegen elkaar te laten strijden, wordt er een apart wedstrijdvak toegevoegd. Daarnaast zijn de regels voor de wedstrijdlopers strenger. Elk obstakel moet bijvoorbeeld op de voorgeschreven wijze worden genomen.

Inschrijving voor de Fisherman’s Friend StrongmanRun

Tot 1 augustus kan officieel nog worden ingeschreven voor de Fisherman’s Friend StrongmanRun, of tot het maximum aantal deelnemers bereikt is. Meer informatie over de aanmelding voor het wedstrijdvak voor de kwalificatie voor de WC OCR, verschijnt binnenkort op de site www.strongmanrun.nl

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

Leave A Reply

X
X