Los in Limburg met nieuwe obstacle runs

Je kunt in de hele Benelux meedoen aan obstacle runs. En er komen steeds meer runs op onze kalender te staan en overal is tegenwoordig wel een obstacle run in de buurt. Dat was in 2013 wel anders. Toen kon je bijvoorbeeld in Limburg aan geen enkele obstacle run meedoen. Nou hebben we onze eerste run in Limburg al achter de rug; de Urban Race Heerlen. En Mud Masters Weeze was natuurlijk maar net over de grens. De komende maand hebben we nog drie grote runs in Limburg op de kalender staan.

Winterhell

Venlo Stormt

We beginnen op 13 en 14 juni met SprintStorm en VenloStormt, uiteraard in Venlo. In Venlo staan 3.200 deelnemers aan de start en het belooft een feestelijk weekend te worden. Voor publiek zijn er 10 grote sfeerpleinen ingericht met drank, eten en muziek. Ook zijn er op zondag 14 juni gratis pendeldiensten via de Maashopper over de Maas en via een treintje over land. Bezoekers kunnen zo de diverse sfeerpleinen makkelijk bereiken.

Meedoen? De inschrijvingen voor VenloStormt zijn officieel gesloten, maar voor de SprintStorm kun je je nog inschrijven t/m 12 juni. De na-inschrijving voor VenloStormt opent donderdag 11 juni om 10.00 uur en sluit ’s avonds om 22.00 uur of eerder als de lege plekken zijn gevuld.

Desperados Cavemanrun

Vervolgens is het een week later tijd voor de Desperados Cavemanrun. Ook deze run wordt voor de tweede keer georganiseerd. Lees hier de review van de eerste editie in 2014. Verwacht een run met hoogteverschillen, de mergelgrotten, water, modder en de sterkste man van Nederland. Je kunt meedoen aan 6, 9, 12 of 18 kilometer.

Meedoen? Je kunt je nu via Obstakels.com met 5 euro inschrijven.

Battle of Maestricht

Tot slot kun je op 5 juli in Maastricht meedoen aan de Battle of Maestricht. Een nieuwe obstacle run van 7 of 14 kilometer door de oudste stad van Nederland. Ook hier heel veel hoogtemeters en volgens de organisatie gaat het het pittigste parcours van Nederland worden. Ook hebben ze nog een speciaal verrassingsobstakel voor jullie in petto.

Meedoen? Je kunt je nog steeds inschrijven voor Battle of Maestricht. Nainschrijven op de dag zelf kan ook nog.

Zelf een run in de buurt zoeken?

Zoek je een obstacle run bij jou in de buurt? Bekijk dan onze uitgebreide kalender waar je ook kunt zoeken met diverse filters.

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X