Parcoursverkenning Strong Viking

0

Wij hebben deze subtropische dag aangegrepen om eens te gaan kijken bij de Berendonck in Wijchen. Hier vindt dit weekend twee dagen lang de Strong Viking Water Edition plaats. We hebben onze zwembroeken meegenomen om het parcours eens goed te testen. En we kunnen alvast verklappen dat het een topweekend gaat worden. Veel water, veel obstakels en een aantal hele mooie verrassingen! Oh, en miste je de Flying Ragnar tijdens de Hills Edition omdat je de 7 kilometer liep? Niet getreurd, deze keer zit hij er gewoon in!

Schrijf je nog snel in of koop een tweedehands ticket op onze marktplaats.

Parcoursverkenning Water Edition

Parcours Water Edition

Parcours Stong Viking Water Edition

Parcours Stong Viking Water Edition

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

Leave A Reply

X
X
%d bloggers liken dit: