Speciale maatregelen wegens hitte komend weekend

Als we de kranten mogen geloven wordt het komend weekend 40 graden en gaat dat voelen als 50 graden. Ideaal om met een koud drankje in een verkoelende bak met water te liggen. Of om heerlijk in The Iceman te springen bij Strong Viking.

We kregen zojuist bericht van Strong Viking dat ze extra voorzorgsmaatregelen nemen tegen de hitte. Ze hebben hiervoor in samenwerking met het Rode Kruis een speciale info-flyer gemaakt die zeker de moeite waard om door te nemen als je komend weekend mee gaat doen. Er staan namelijk een aantal handige tips op! Ook als je niet aan Strong Viking Forest Edition mee gaat doen.

Download hier de info-flyer

Overigens gaat Battle of Maestricht ook extra waterposten en verkoeling regelen voor aanstaande weekend. Hou dus rekening met de warmte en geniet van je obstacle run!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X