Speciale maatregelen wegens hitte komend weekend

Als we de kranten mogen geloven wordt het komend weekend 40 graden en gaat dat voelen als 50 graden. Ideaal om met een koud drankje in een verkoelende bak met water te liggen. Of om heerlijk in The Iceman te springen bij Strong Viking.

Harbourrun

We kregen zojuist bericht van Strong Viking dat ze extra voorzorgsmaatregelen nemen tegen de hitte. Ze hebben hiervoor in samenwerking met het Rode Kruis een speciale info-flyer gemaakt die zeker de moeite waard om door te nemen als je komend weekend mee gaat doen. Er staan namelijk een aantal handige tips op! Ook als je niet aan Strong Viking Forest Edition mee gaat doen.

[button color=”orange” size=”big” link=”http://jvxf9ddtwv1ferij19jm7218.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/06/Maatregelen-weersomstaandigheden.pdf” target=”blank” ]Download hier de info-flyer[/button]

Overigens gaat Battle of Maestricht ook extra waterposten en verkoeling regelen voor aanstaande weekend. Hou dus rekening met de warmte en geniet van je obstacle run!

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X