Forest Edition afgelast wegens extreme hitte

Konden we eergisteren nog berichten over speciale maatregelen tijdens de Strong Viking Forest Edition, vandaag bereikt ons minder goed nieuws. De weerberichten zijn nog wat veranderd de afgelopen dagen en het kwik gaat in Duitsland tot 40 graden stijgen komende zaterdag. De organisatie van Strong Viking heeft in overleg besloten dat het onverantwoord is om deze editie door te laten gaan. Hieronder het persbericht met de uitleg van Strong Viking.

Harbourrun

Persbericht Forest Edition

Beste Strong Viking,

In overleg met onze medische dienst hebben we moeten besluiten de Forest Edition om veiligheidsredenen niet door te laten gaan. Met het hitterecord van 40 graden kunnen wij jullie veiligheid niet meer waarborgen. Sporten vanaf 35 graden is al gevaarlijk, vanaf 39 graden zelfs levensgevaarlijk. Jullie gezondheid en veiligheid staat bij Strong Viking altijd voorop!

Natuurlijk blijft het ticket geldig voor een editie naar keuze, alle deelnemers zijn reeds per mail geïnformeerd. We hopen op jullie begrip.

Team Strong Viking

 

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X