Hoe neem je fietsend de monkeybars?

Komend weekend reizen we met een groepje af naar Dirty Dozen Races in Engeland. Deze race is mede opgericht door Doug “The Beard.” Vorig jaar zijn we met een kleine groep bij hem thuis geweest voor een korte Masterclass in het nemen van diverse obstakels. Ook de monkeybars kwamen voorbij en daar had hij nog een eenvoudige tip voor ons als Nederlanders. We moesten gewoon doen alsof we op de fiets zaten en zijn cycling-techniek volgen. In de eerste twee filmpjes hieronder kun je zien hoe dat precies werkt.

breakout run

Monkeybars

Zelf oefenen?

Zelf de monkeybars oefenen? Als je geluk hebt, dan is er een speeltuin in de buurt waar monkeybars zijn. Zo niet? Ga dan langs bij een vaste trainingslocatie of kom voor 10 euro naar de Dutch Mud Men Teamdag voor een training van Mudcrew en oefen ze zo veel als je maar wilt.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X