Dit weekend start het naseizoen

Wat was het een lange zomer zeg. Op een enkel evenement na was het een maand lang bijzonder rustig in obstacle running land. Maar vanaf komend weekend gaan we weer volle kracht los in het naseizoen!

Zaterdag

Zaterdag staan er vier obstacle runs op de agenda; de derde editie van de Trolls ‘Xtrem Run, de eerste Kijkduin Obstacle Run, Inflatable Run en Obstacle run om de Zuiderzee. Ga je geen run doen, maar wil je je skills verbeteren tijdens een leuke trainingsdag? Kom dan naar de Dutch Mud Men Teamdag bij Flevonice.

Zondag

Ook zondag staan er wederom vier obstacle runs op de kalender. In het zuiden van het land is de derde editie van de Elite Off-Road Challenge en de eerste Buffelrun. In Noord-Holland kun je meedoen aan de vierde editie van de Ultimate Crossrun of de tweede editie van de Bootcamp Obstacle Run.

De rest van het naseizoen

Ook in september en oktober is het weer elk weekend feest in de modder. Zo zijn er de traditionele grote drie; Mud Masters (hier korting), Strong Viking (hier korting) en Fisherman’s Friend Strongmanrun. In totaal staan er voor deze twee maanden in Nederland en Belgie zo’n 40 evenementen op onze kalender.

Naseizoen

Za 29Dutch Mud Men Teamdag
Za 29Trolls Xtrem Run
Za 29Kijkduin Obstacle Run
Za 29Inflatable Run
Za 29Obstacle Run om de Zuiderzee
Zo 30Elite Off-Road Challenge
Zo 30Bootcamp Obstacle Run
Zo 30Ultimate Crossrun
Zo 30Buffelrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X