13 reacties

 1. Ontzettend leuke run, geen wachttijden. Bij alle obstakels vrijwilligers.
  Het was heel warm daarom had meer water fijn geweest
  Goede catering met gezond en ongezonde hap.
  Levendigheid op het terrein tot de laatste deelnemer
  Mooie medaille bij de finish

 2. 2015 was een betere editie.Locatie en hindernissen waren beter. Enkele leuke nieuwe hindernissen en een paar heel simpele en toch goed. Jammer was alleen de slechte bewegwijzering. 3 keer verkeerd gelopen waarvan 1 keer terug geroepen (net op tijd) waardoor we weer iemand anders voor ons terug konden roepen en 1 keer helemaal de weg krijt. Was blij een ouder echtpaar tegen te komen om te weten dat ik echt fout zat. Maar goed, groot aandachtspunt voor 2016. Medaille was een leuke verrassing, zou je bij elke race moeten krijgen. Vrijwilligers zeer vriendelijk en behulpzaam en zeer enthousiaste organisatie. Door de kleine startgroepen weinig vertraging onderweg.

 3. Locatie & Parkeren super goed. Obstakels erg makkelijk. Terrein = echt offroad! Bewegwijzering was op een paar plaatsen minder waardoor je verkeer liep, dit werd wel snel opgelost door de organisatie. Er waren trenches gegraven maar niet gevuld met water (er lag een grote plas naast dus een pomp erin en klaar is kees… helaas gemiste kans). Veiligheid was bij sommige obstakels ver te zoeken, maar dat waren er maar 2/3 van de 43 (volgens de organisatie, wij hebben minder obstakels gezien). Door de 21 kilometer is het natuurlijk wel een uitdaging en sommige obstakels waren nieuw en leuk. De prijs was in verhouding (early bird) tot de race. Kortom een twijfel gevalletje voor volgend jaar. Ga je voor offroad rennen met zo nu en dan een eenvoudig obstakel dan zit je hier perfect! Ga je voor de moeilijkere obstakels waar je echt techniek en kracht nodig hebt dan zit je hier niet goed! Wil je direct naast de start gratis parkeren en nergens wachten op een obstakel dan zit je hier al helemaal goed!

 4. Ik vond dit nu een run die laat zien dat je met weinig geld en middelen, maar met een creatieve geest en een mooie locatie in een uitdagend gebied, een super leuke en uitdagende run kan maken. De obstakels waren inderdaad niet van het niveau van de grotere organisaties en er waren er minder dan bij anderer runs, klopt allemaal. Alleen hier werd er continu gebruik gemaakt van de omgeving. Bijna al het rennen was onverhard en werd daardoor niet saai en bleef uitdagend. Verder liep je door werkelijk een prachtige omgeving en waren er heel veel enthousiaste vrijwilligers. Daarnaast waren obstakels ondanks het amateuristische overkomen, wel gewoon uitdagend en haalden ze je gewoon keihard uit je ritme. Parkeren en aanrijden trouwens ook prima! Ik vond het een heerlijke run en kom volgend jaar zeker terug. Kleine verbeterpunten zijn dan (het zal niet) de waterpunten. Die waren er te weinig en vreemd verdeeld. Ook zou het fijn zijn als je daar een banaantje of wat sportdrank bij kreeg zodat het energie wat op peil blijft. Verder zaten er erg grote stukken bij zonder obstakel. Meer obstakels of een betere verdeling van de obstakels is misschien nog even handig. Verder een heerlijke dag gehad en nog voor het goede doel ook!!!

 5. D van der AA on

  Super run!
  Goed georganiseerd met een erg tof parcours en zeer uitdagende hindernissen (21Km)
  Ik ga volgend jaar zeker weer!

 6. Na vorig jaar was het een twijfelgeval. Achteraf gezien heb ik geen spijt. Dit jaar een volwaardig parcours met voldoende obstakels. Een perfecte organisatie Alle faciliteiten aanwezig. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Bijzonder is het feit dat je hier voor een goed doel bezig gaat. Complimenten voor de organisatie! Volgende jaar ben ik zeker weer van de partij. 3 juli geloof ik.

 7. Top dag!
  Prachtig parcours, zeer variërend van omgeving, goede hindernissen vooral voor de 21 km. Het warme weer maakte het extra zwaar, maar daarom nog uitdagender. Wat meer waterpunten was wenselijk geweest. Volgend jaar weer!!

 8. Superleuk! Het was warm en we waren dorstig maar we hebben doorgezet. De vele enthousiaste vrijwilligers maakten het extra leuk.
  Wij hebben ons goed vermaakt en kwamen zeer voldaan over de finish. Na de lekkere radler bij de finish vonden we het zo gezellig dat we nog even zijn gebleven. Leuke DJ!
  Volgend jaar zeker weer!

 9. heb gekozen voor de 8 km. Was bang voor de temperatuur (30gr.) maar de 16km had nóg meer mooie dingen te bieden hoorde ik van mijn maten.
  De afwisseling beach / forrest / river was geweldig.
  Hoop dat ze volgend jaar de zelfde locatie aanhouden. dan ga ik voor de 16 !
  (of misschien tóch de 21..)

 10. Het parcour ligt in een prachtig natuurgebied. De omgeving heeft alles te bieden: korte stukjes asfalt, groot water, slootjes, greppeltjes, bos, weidepaadjes en van de variatie werd veel gebruik gemaakt bij de run. Naast het startterrein was een grote parkeerplaats waar je gratis je auto kwijt kon. Ideaal.

  Op het startterrein kon je alles gemakkelijk vinden: omkleedruimtes, toiletten en er was een cateringvoorziening met zowel gezond als ongezond voer. Overal kon je vrijwilligers vinden die supergoed gehumeurd waren. Dit vind ik trouwens een groot compliment waard: de obstakels waren goed bemand, en de vrijwilligers waren geweldig. Geen chagarijnige kop te bekennen.

  De obstakels waren niet heel erg moeilijk. Er zaten een aantal pittigere obstakels tussen, maar over het algemeen vond ik ze erg goed te doen. Het grootste obstakel was de zon. Wat was het warm!

  De bewegwijzering vond ik prima op de 16k. Het was jammer dat je niet kon aflezen hoe ver je (al) was. Ik vind het altijd erg fijn als er een bordje staat met ‘5 kilometer’ enzovoorts.

  Medaille was superlelijk, maar toch leuk om er weer een medaille bij te hebben. Leuke run, paar creatieve obstakels, gezellige sfeer.

  • Het was de eerste run voor mij,
   4 km was zwaar genoeg… zeker met het mooie maar erg warme weer.
   het oude industrieterrein was zeer goed uitgerust met kleed en was ruimte en ook een horeca plein.
   mijn vrienden hadden genoeg te doen en te kijken terwijl ik me afbeulde…
   2016 doe ik zeker weer mee !

 11. Davy Reijnders on

  Mijn eerste obstacle run, meteen 21 km gedaan. Heel mooie afwisselende omgeving, echt heel veel off road en met veel water wat ook verkoelend was op deze warme dag. Uitstekende organisatie. Obstakels prima, meestal redelijk basic maar dat past ook goed binnen de omgeving. Volgend jaar zeker weer! Aandachtspuntjes zijn inderdaad bewegwijzering vooral in het bos en de verdeling van obstakels en waterpunten. Km aangeven en obstakels nummeren zou evt handig zijn. Verder niets dan lof.

 12. Roel Smulders on

  Dit is zoals een obstacle run in mijn ogen zou moeten zijn!! Hartelijk ontvangst met gratis parkeer gelegenheid op start finish terrein. Duidelijk en overzichtelijke indeling. Geen wachtrijen bij startnummers of garderobe. Hele vriendelijke organisatie. Geen massale bedoeling maar lekker klein met een huiselijk gevoel. Organisatoren verzorgen zélf de warming up.. Heel persoonlijk. Zeer afwisselend parcours door verschillende natuurgebieden. Van zand, tot water en bos tot heuvels. Ze hadden het allemaal. Hele mooie gezonde groei tov vorig jaar. Uitdagende en afwisselende obstakels variërend in moeilijkheidsgraad. Biertje bij binnenkomst en een mooie medaille!! Complimenten!! Volgend jaar zeker weer!!

Leave A Reply

X
X