OCRA lanceert competitie: OCR League Benelux

Voor een deel van de obstacle runners in Nederland en België begint OCR (Obstacle Course Racing) een steeds serieuzere sport te worden. Dit jaar is bijvoorbeeld alweer de tweede editie van het officiële WK OCR in de Verenigde Staten. Daarnaast is er eerder dit jaar een sportbond opgericht, de ORCA Benelux, welke zich onder andere bezig gaat houden met het sportieve aspect van de sport. Denk hierbij aan controles tijdens de wedstrijdvakken en verbeterde regelgeving.

Winterhell

OCR League Benelux

Vandaag komt daar nog een vervolgstap in de professionalisering van de sport bij met de lancering van de officiële OCR League Benelux. De nieuwe competitie voor deelnemers aan obstacle runs in de Benelux. De bestaande Obstakels.Competitie zal per direct opgaan in deze nieuwe OCR League Benelux.

Alle leden van de OCRA zullen meedoen aan de League. Heb je een Dutch Mud Men membership dan zul je ook gewoon mee doen aan deze nieuwe competitie.

Meer informatie over de League kun je vinden op de speciale website van OCRA. Wij zullen als nieuwssite uiteraard gewoon de uitslagen en tussenstanden blijven communiceren. Heb je vragen over de nieuwe League dan kun je deze direct stellen via league@ocra-benelux.org.

 

 

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X