EK OCR is bij Strong Viking

Waar we vorige maand al berichten dat het eerste EK Obstacle Course Racing (OCREC) in Nederland plaats zou vinden kunnen we nu melden dat de locatie ook bekend is.

Strong Viking Water Edition

De eerste editie van het OCREC zal plaatsvinden op 12 juni in Nederland. Dat is de zondag van de Strong Viking Water Edition in Wijchen / Nijmegen. Strong Viking heeft zijn eigen wedstrijdvak altijd op zaterdag, dus dat sluit mooi op elkaar aan. Feit dat er op zaterdag al duizenden deelnemers over het parcours gegaan zijn, zal het niet makkelijker maken tijdens het EK op zondag. Of het parcours exact gelijk is aan dat van de 13 kilometer van Strong Viking is nog niet bekend.

Kwalificaties EK OCR

Het OCREC wordt georganiseerd door de Alliance of European OCR Associations, een samenwerking tussen zes recent opgerichte sportbonden in Europa. De kwalificatieruns voor het EK beginnen dus ook steeds verder door Europa op te staan. Wil je jezelf kwalificeren voor het OCREC dan kun je op deze pagina met kwalificatieruns door heel europa bekijken.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of bekijk regelmatig onze OCREC-pagina.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X