Breakout Run komt met compleet weekend

0

In het weekend van 4 en 5 juni is het weer feest in het Brabantse Schaijk. Net als afgelopen jaren wordt recreatiegebied “de Maashorst” weer omgetoverd tot de gevangenissen van de Breakout Run. Dit jaar voor het eerst dus twee dagen en een nacht. Zoals we gewend zijn van voorgaande jaren is alles weer mogelijk. Je kunt alleen lopen, samen lopen aan een ketting in de chained-versie, in het donker tijdens de night-run en zoveel rondjes als je wilt tijdens last man standing. Ook aan de kleintjes is gedacht met twee kids-runs; 8-11 jaar en 12-15 jaar.

Camping

Dan nog een nieuwtje bij de Breakout Run. Ze komen met een camping. Uiteraard helemaal in het gevangenis-thema dat we gewend van ze zijn. Je kunt voor een kleine prijs blijven overnachten in “de gevangenis.” Voor 10 euro kun je van vrijdag t/m zondag op de camping staan.

Reviews voorgaande jaren

De afgelopen drie jaar waren we natuurlijk ook bij de Breakout Run. Eerder dit jaar scoorde deze run 4,5 sterren bij de deelnemers. Hier een aantal reviews van eerder dit jaar;

Supergaaf evenement. Thema leuk ten tonele gebracht! Faciliteiten en organisatie perfect! – Hessel

Uitdagende run met een leuk thema dat erg goed wordt doorgevoerd in het parkour! – Marcel

Sfeer zat er ook goed in, thema is erg leuk gedaan onderweg ook. Met je handen aan elkaar vast met handboeien. Al met al een top avond gehad. – Marvin

Korting?

Korting op de Breakout Run? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief want deze week sturen we de unieke kortingscode rond. Gratis lopen? Wordt dan 1 dag vrijwilliger.

Het hele weekend feest

Het hele weekend feest

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

Leave A Reply

X
X