OCRWC 2016 is in Canada

En we hebben een locatie! Het derde officiele WK Obstacle Course Racing zal plaatsvinden in de Blue Mountain Resort in Canada, nabij Toronto. Na twee keer het terrein van Mud, Guts and Glory in Cincinnati gebruikt te hebben zal het derde WK dus buiten de VS plaatsvinden. Naast de locatie is ook de datum bekend gemaakt. Dit zal zijn op 15 en 16 oktober 2016.

breakout run

OCRWC 2016

OCRWC 2016

Samengevat gaan we in hetzelfde weekend als dit jaar dus nog een stuk noordelijker zitten. Ga maar vast trainen op de kou want de temperatuur zal hier in de ochtend waarschijnlijk dus ook rond het vriespunt zijn. Oh hadden we al verteld dat het een ski-resort is? Dus het is ook zeker niet vlak.

Vervoer

De locatie ligt op ongeveer twee uur rijden van het vliegveld van Toronto. Zou je vandaag een vliegticket boeken, dan kan dat vanaf zo’n 500 euro. Dan moet je je natuurlijk nog wel kwalificeren natuurlijk. Dat gaat in Nederland bij Strong Viking, Mud Masters, Strongmanrun en in Belgie bij Strong Viking, Gladiator Run en Run For Our Lives.

Verblijf

Op dit moment lijkt het er op dat er een soort Olympisch dorp gaat komen voor de atleten. Daarvoor is dit jaar een speciale pagina gemaakt. Zodra alles helemaal rond is zullen we weer een gezamenlijke reis aan gaan bieden in 2016. Meer info daarover volgt later.

Meer informatie in het officiele nieuwsbericht en het Persbericht WK.

The Blue Mountains

The Blue Mountains in de winter

 

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X