Tough Mudder Half, de light-editie

Helaas hebben we nog steeds geen Tough Mudder in de Benelux, maar Tough Mudder heeft besloten wat meer toegankelijk te worden voor het grote publiek. Vandaag is Tough Mudder Half gelanceerd.

Tough Mudder Half

Nog niet iedereen van jullie zal ooit een Tough Mudder gedaan hebben, maar Tough Mudder is een run (geen race!) die bekend staat om grote obstakels en teamwork. Het is een van de grootste runs ter wereld en organiseert in Europa evenementen in Groot Brittanie en Duitsland. De afstand is zo’n 16 tot 20 kilometer en onderweg kom je onder andere een obstakel met stroom en een ijsbad tegen.

Omdat dit niet voor iedereen weggelegd is komt Tough Mudder nu met een light-editie die Tough Mudder Half heet. Deze is slechts 8 kilometer en bevat iets minder hindernissen. Ook de prijzen zijn een stuk aangenamer. De zaterdag-editie in engeland kost voor de complete afstand nu al 124 euro, maar de halve nog geen 50 euro. Waarschijnlijk zullen ze hier een wat groter publiek mee aanspreken dan de meer dan twee miljoen deelnemers die ze tot nu bij hun events hebben gehad.

Tough Mudder Half

Oh ja, hoe meer Tough Mudders je doet, hoe meer verschillende kleuren hoofdbanden je krijgt. Bij de halve krijg je geen oranje hoofdband bij de finish, maar een witte. Verzamel je ze dus allemaal, dan zul je een Tough Mudder Half op je agenda moeten zetten.

Tough Mudder Headbands

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X