Kadotip: Obstacle Race Magazine

0

Nu het seizoen bijna voorbij is, komen de feestdagen er weer aan. De komende weken zullen we een aantal kadotips voor obstacle runners gaan vermelden. Vandaag de eerste.

Obstacle Race Magazine

Obstacle Race Magazine gaat intussen bijna het derde jaar van haar bestaan in. Dit Engelse magazine schrijft over training, voeding en spullen. Daarnaast veel race reviews vanuit Engeland en daarbuiten en interviews met mensen uit de OCR-scene. Niet alleen voor elite-lopers, maar ook vol met tips voor beginners. Ideaal voor de fanatieke obstacle runner die regelmatig naar het buitenland gaat en alles wil weten over obstacle course racing.

Abonnement Nederland

Speciaal voor het buitenland hebben ze twee abonnementen. Bij de eerste krijg je zes keer per jaar het magazine thuisgestuurd. Bij de tweede krijg je naast deze zes nummers ook een gratis ticket wat je kunt gebruiken voor een aantal runs in Engeland, zoals de Bear Grylls Survival Race.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X