Arena Run: 20 obstakels, 5 kilometer, 1 stadion

In het verleden hadden we in Nederland een obstacle run die finishte in een stadion, namelijk de Men’s Health Urbanathlon met finish in de Amsterdam ArenA. Ook in Duitsland kom je in een stadion tijdens je obstacle run. Tijdens de Spartan Sprint in München neem je namelijk een aantal obstakels in het Olympiastadion. In Stockholm gaan ze echter nog een stap verder en organiseren ze een complete obstacle run in een stadion.

Arena Run

In Stockholm (Zweden) komt komende februari een nieuwe obstacle run. De opzet is net iets anders dan bij de meeste runs. Het is een run van vijf kilometer welke bestaat uit vier blokken met heel veel obstakels die vlak na elkaar opgesteld staan. Het parcours van deze run brengt je in, onder en om het stadion. De wedstrijd is opgezet als afvalrace waarbij je je kunt kwalificeren voor de finale in de avond. Naast een individuele run is er ook een teamrun die je met zijn vieren kunt lopen. Inschrijven kost 95 euro en doe je via deze website.

Arena Run

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X