Dutch OCR podcast van start

We hadden natuurlijk al de ORM Podcast, Spartan Up Podcast en Obstacle Dominator. Sinds gisteren is er ook een Nederlandse podcast die zich richt op OCR (Obstacle Course Racing). De Dutch OCR Podcast beleefde gisteren haar eerste aflevering. Initiatiefnemer Wesley Schot is de podcast begonnen omdat hij zelf altijd alles wil weten over runs, training en voeding. Al zijn onderzoek en ervaringen wil hij gaan delen via deze podcast.

breakout run

Eerste aflevering

Gisteren is de eerste proefaflevering opgenomen. Hierin wordt Gertjan van Voorden geinterviewd. Er wordt onder andere gepraat over de Hang-On Run, het WK van 2015 en 2016, Mudcrew, kledingtips voor Getting Tough, kramp en de doelen voor 2016. Een leuke eerste aflevering die nu terug te beluisteren is op Soundcloud. Hij komt ook op iTunes is ons verteld, maar het proces bij Apple duurt een aantal dagen.

Volg Dutch Ocr Podcast op Facebook of Soundcloud. Wesley geeft aan graag feedback te krijgen via dutchocrpodcast@outlook.com. Terugluisteren kan hieronder. Aflevering twee volgt zeer binnenkort.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/235468585" params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”600" iframe=”true” /]
breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X