Dutch OCR podcast van start

We hadden natuurlijk al de ORM Podcast, Spartan Up Podcast en Obstacle Dominator. Sinds gisteren is er ook een Nederlandse podcast die zich richt op OCR (Obstacle Course Racing). De Dutch OCR Podcast beleefde gisteren haar eerste aflevering. Initiatiefnemer Wesley Schot is de podcast begonnen omdat hij zelf altijd alles wil weten over runs, training en voeding. Al zijn onderzoek en ervaringen wil hij gaan delen via deze podcast.

Eerste aflevering

Gisteren is de eerste proefaflevering opgenomen. Hierin wordt Gertjan van Voorden geinterviewd. Er wordt onder andere gepraat over de Hang-On Run, het WK van 2015 en 2016, Mudcrew, kledingtips voor Getting Tough, kramp en de doelen voor 2016. Een leuke eerste aflevering die nu terug te beluisteren is op Soundcloud. Hij komt ook op iTunes is ons verteld, maar het proces bij Apple duurt een aantal dagen.

Volg Dutch Ocr Podcast op Facebook of Soundcloud. Wesley geeft aan graag feedback te krijgen via dutchocrpodcast@outlook.com. Terugluisteren kan hieronder. Aflevering twee volgt zeer binnenkort.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/235468585" params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”600" iframe=”true” /]

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X