Strongmanrun komt met Urban Obstacle Run

De Belgische editie van de Fisherman’s Friend StrongmanRun zal komend jaar voor het eerst plaatsvinden in het centrum van een stad, en wel in hartje Antwerpen. Op zondag 29 mei is de eerste editie van deze urban obstacle run-variant.

Fisherman’s Friend Strongmanrun

De Fisherman’s Friend StrongmanRun is al jarenlang een begrip voor lopers die letterlijk geen obstakels uit de weg gaan. Het is één van de oudste hindernissenlopen ter wereld en kent succes over heel Europa. In Antwerpen kunnen de lopers kiezen voor een parcours van 10 km of 18 km. De start en finish is aan Park Spoor Noord, maar het actieterrein voor de deelnemers strekt zich veel verder uit. De meer dan twintig hindernissen liggen verspreid over de pleinen van de binnenstad en het traject van de 18 km krijgt er nog een extra lus bij richting haven.

Strongmanrun Zwitserland

Urban Obstacle Run

Greg Broekmans, verantwoordelijke running bij organisator Golazo sports: “Met de Spartacus Series hebben wij al heel wat ervaring in het organiseren van obstacle runs en we speelden al langer met het idee om het concept naar het centrum van de stad te brengen. Dit event wordt anders dan wat de meeste deelnemers gewoon zijn. Alle proeven die we normaal voorzien in een meer natuurlijke omgeving worden heruitgevonden. Obstacle running is de snelst groeiende discipline binnen de loopsport, we zijn ervan overtuigd dat alle beschikbare plaatsen snel ingenomen zullen zijn.”

De Fisherman’s Friend StrongmanRun in Antwerpen vindt plaats op zondag 29 mei. De inschrijvingen openen op vrijdag 4 december om 10 uur via strongmanrun.be. Let op: er zijn slechts 5000 plaatsen beschikbaar.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X