Inschrijvingen EK OCR zijn geopend

Nog iets meer dan een half jaar en het is zo ver, het eerste EK Obstacle Course Racing. De kwalificaties zijn in volle gang en de diverse OCRA’s zijn in alle landen druk bezig om het EK op de kaart te zetten. Vanaf vandaag kun je jezelf ook inschrijven om mee te doen. Tickets gaan 129,95 kosten. Daar komen nog wel betalingskosten en servicekosten bij. Dit geldt voor zowel Elite, Age Group als Journeyman. Doe je mee aan de Elite of Age Group dan dien je een bewijs van kwalificatie te overhandigen aan de organisatie. Dit doe je via het speciale mailadres: Qualifier@ocreuropeanchampionships.org. Let op, het aantal plekken per wave is beperkt.

Extra obstakels EK OCR

Zoals jullie weten zal het EK plaatsvinden in de ochtend voor de zondag-editie van de Strong Viking Water Edition. Intussen is ook bekend geworden dat er een aantal extra obstakels speciaal voor het EK neergezet gaan worden en dat er een speciaal European Championships Event Village gaat komen. Inschrijven voor het OCREC doe je hier. Meer informatie over het EK vind je hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X