Nieuwe data en nieuwe editie Gladiatorrun

0

Als we de reviews horen en zien is de Gladiatorrun misschien wel de meest modderige run van Belgie. Lees daarvoor ook het dubbele raceverslag van de editie van voorgaande maand of bekijk de aftermovie hieronder. Vandaag hebben we de data voor de Gladiatorrun 2016 online kunnen zetten. En daar zit een nieuwe editie bij; de Atuatuca editie.

Gladiatorrun Atuatuca Edition

Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Gladiatoren – Helden van het Colosseum’, die momenteel succesvol loopt in het Gallo-Romeins Museum, wordt deze editie georganiseerd. De stad Tongeren, Provincie Limburg, Gladiator Events en het Gallo-Romeins Museum organiseren samen deze spectaculaire ‘Gladiator Run’ op de historische locatie Plinius in Belgie. Dit wordt gedaan op zondag 20 maart 2016. Hiermee is de Gladiatorrun ATUATUCA Edition geboren. De inschrijvingen gaan op 15 december open.

Alle Gladiatorruns in 2016

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

Leave A Reply

X
X