Strongmanrun komt naar Rotterdam

Fisherman’s Friend StrongmanRun trekt in 2016 naar de havensteden. Konden we begin deze maand al melden dat de Belgische editie in het centrum van Antwerpen plaats zal vinden, nu mogen we bekend maken dat de nieuwe Nederlandse editie in Rotterdam plaats zal vinden. Deze editie zal naast de al bestaande editie in Hellendoorn plaatsvinden.

Rotterdam

Op 30 april en 1 mei worden in Rotterdam bij het Hoge Bergsche Bos in Bergschenhoek duizenden obstacle runners verwacht tijdens de Fisherman’s Friend StrongmanRun Obstacle Mud Challenges. In Rotterdam gaat de organisatie van het Hellendoornse festival samenwerken met buitensport locatie Outdoor Valley.

Nieuwe afstanden

Zowel in Hellendoorn als Rotterdam kan in 2016 gekozen worden uit vier runs;

  • de Strongmile van 1,6 kilometer
  • StrongSisterRun van 7 kilometer
  • Strong-12 van 12 kilometer
  • StrongmanRun van 21 kilometer

Op zondag is het de beurt voor de obstacle runners met de lange adem; De Fisherman’s Friend Strong-12 en Fisherman’s Friend StrongmanRun “The Original”, van respectievelijk 12 en 21 km. Op een parcours dat bestaat uit één lange ronde krijgen ze te maken met diverse soorten ondergrond, hoogteverschillen, moddersloten en natuurlijk veel uitdagende obstakels.

Outdoor Valley

StrongSisterRun

Ook dit jaar komt de speciale damesrun weer terug. De Fisherman’s Friend StrongSisterRun is de enige ‘Girls Only’ run in Europa. De vrouwen starten zaterdag en leggen 7 kilometer af. Onderweg worden de StrongSisters getrakteerd op hilarische en uitdagende obstakels, zoals modderbaden, “rubbermassage” en “bodyscrubs.”

Sprint Parcours

Nieuw in Nederland is de Fisherman’s Friend StrongMile, die in Rotterdam haar première beleeft. Op een relatief kort parcours van 1,6 kilometer worden de goed getrainde obstaclerunners uitgedaagd met pittige technische obstakels, die het uiterste van hen vragen. Via heats waarbij met een Knock out systeem wordt gewerkt, moeten de deelnemers de finale zien te halen.

250 tickets met korting

Wij mogen 250 tickets aanbieden met 5 euro korting. Gebruik tijdens het inschrijven de kortingscode DMM16.

Strongmanrun Rotterdam

 

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X