Mud Masters komt met vierde editie

Na Haarlemmermeer, Biddinghuizen en Weeze komt Mud Masters met een vierde editie van hun obstacle run. Ook deze editie zal plaatsvinden in Duitsland en we in het Noorden van het land.

Harbourrun

Mud Masters Duitsland

Mud Masters Noord-Duitsland

Op zaterdag 8 oktober 2016 is de eerste editie van wat Mud Masters Noord-Duitsland gaat heten. De locatie is onder de rook van havenstad Hamburg bij Eventpark Himmel und Heide. Ideaal voor een weekendje weg, maar eventueel ook per auto prima te doen vanuit Nederland. Zoals we van Mud Masters gewend zijn kun je je inschrijven voor de afstanden 6, 12, 18 en 42 kilometer. Vooralsnog is hier geen 24-uurs editie, daarvoor zul je naar Mud Masters Weeze moeten gaan.

De inschrijvingen zijn intussen open. Zodra er meer info komt laten we het jullie natuurlijk weten.

Wil je met korting meedoen aan Haarlemmermeer of Weeze? Kijk dan hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X