Win een teamticket voor Urban Chase

Zoek jij eens iets meer dan een obstacle run waarbij het parcours vooraf uitgestippeld is? Dan is een Urban Chase misschien een keer wat voor je. Zelf je route vinden en obstakels zoals abseilen en kayakken in het midden van een grote stad. Dit jaar zullen er meerdere Urban Chases zijn in Nederland. De eerste twee, in Groningen en Utrecht zijn al bekend gemaakt.

Urban Chase

Urban Chase is een uniek stedelijk avontuur dat je team, bestaand uit 2 personen, aanzet tot het ontdekken van jouw grenzen: zowel mentaal als lichamelijk. De race is gebaseerd op plezier, avontuur en ontdekking in een stedelijke omgeving.

Bij de start krijgen jij en je partner een aanwijzingenformulier. Op dit formulier staan de locaties cryptisch omschreven van de verborgen ChasePoints, die verspreid liggen door de stad. Vervolgens gaan jullie op zoek naar deze verborgen punten en ondergaan verschillende opdrachten: mentaal, fysiek, tactisch maar
voornamelijk ook veel fun. Als je eenmaal de benodigd aantal punten binnen hebt gesleept kom je zo snel mogelijk weer terug naar de start/finish en te genieten van de after party.

Win een teamticket

Tag hieronder in de Facebook-comments je teamgenoot of laat zijn of haar naam achter in de reacties en maak kans op een teamticket.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties

  1. Mijn zwager Rob homan en ik zeggen vaak.. we kunnen wel een keer samen gaan hardlopen. Maar dat komt er eigenlijk niet van. Hij doet mee aan verschillende obstacle runs met zijn teamgenoten en ik ook met mijn vriendinnen.. Echter dit lijkt me dit dus echt geschikt om de woorden van samen eens meedoen aan iets kracht bij te zetten

Leave A Reply

X
X