Nederlands Ruigste; Obstacle Running maakt stap naar TV

Het komt nog regelmatig voor dat we uit moeten leggen wat obstacle running, mud run of OCR nou precies is. Hopelijk gaat dat met de komst van Nederlands Ruigste veranderen. Dit TV-programma komt vanaf 24 april elke zondagavond op RTL 7.

Nederlands Ruigste

Nederlands Ruigste is een sportief lifestyle evenement en televisieprogramma, waarin de makers op zoek gaan naar de fitste man en vrouw van Nederland! Het zal een fantastische strijd worden tussen 1.000 uitverkoren deelnemers uit 10 verschillende outdoor sport disciplines. Deelnemers zullen worden uitgedaagd op alle speerpunten van fitheid; snelheid, kracht, lenigheid behendigheid en uithoudingsvermogen! Tijdens een waanzinnig maar loodzwaar trial evenement op ‘Flevonice’ zullen deze 1.000 deelnemers strijden om de 100 te verdienen plekken voor de finale in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Uiteindelijk zal er daar een mannelijke en een vrouwelijk winnaar worden gekroond tot Nederlands Ruigste!

Tien disciplines

Er zullen 10 disciplines met elk 100 deelnemers meedoen;

  • Bootcamp
  • Fitness
  • Strength & Conditioning
  • Rock Climbing
  • Extreme Sports
  • Obstacle Running
  • Survival
  • Triathlon
  • Martial Arts
  • Elite Athletes

Meedoen aan Nederlands Ruigste?

Op 2 april zal bij Flevonice het trial event zijn. Dit zal niet alleen het bestaande obstacle parcours zijn. Hier zullen 100 obstacle runners aan mee kunnen doen. Als Obstakels.com zijn we gevraagd mee te werken aan de selectie van de beste 50 mannen en beste 50 vrouwen. Hou onze site daarom in de gaten, later deze week meer info!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X