Knock out runs bij Mud and Water Challenge

0

Bij de Mud and Water Challenge komen ze dit jaar met iets nieuws, de Knock Out Runs.

Knock Out Runs

De Mud and Water Challenge Knock Out Runs zijn een afvalrace waarbij uiteindelijk beste lopers overblijven. Er kunnen 36 mannen en 18 vrouwen meedoen. Deze zullen in diverse series van zes deelnemers starten. De beste twee per serie gaan dan door naar de halve finale. De beste drie van de halve finales mogen in de finale strijden om de prijzen. Er zijn geldprijzen voor de nummers 1, 2 en 3. Het precieze bedrag wordt later bekend gemaakt.

Korting op Mud and Water Challenge

Om mee te doen aan de Knock Out Runs dien je je op te geven voor waves A, B, C, D of E. Daar kun je aangeven dat je mee wilt doen aan de extra run. Deze komt dus bovenop de normale run die je ook die dag nog mag lopen. Wij bieden 5 euro korting aan op ale startvakken. Schrijf je hier in met kortingscode 201510DutchMudMen#

Hieronder een korte video van hoe een afvalsysteem bij een obstacle course precies in zijn werk gaat.

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

Leave A Reply

X
X