Vithink Winnaar Obstakel Ontwerpwedstrijd Strong Viking

We krijgen zojuist bericht dat Strong Viking een definitieve winnaar heeft gekozen in de ontwerpwedstrijd voor een nieuw obstakel. Het nieuwe obstakel gaat Vithink heten en zal als eerste te bewonderen zijn in de komende Strong Viking Mud Edition.

Inzendingen

We hebben behoorlijk wat leuke inzendingen voorbij zien komen. De ene wat meer haalbaar dan de ander. Hieronder een paar plaatjes van obstakels die het helaas niet geworden zijn. Er zaten veel goede inzendingen bij en wie weet wat er in de toekomst nog terug te zien zal zijn. Voor nu is er een winnaar gekozen die in Maart zijn debuut zal maken.

Vithink is winnaar

De winnaar van de World Pass is Frenky geworden met zijn inzending. Bij Strong Viking is hij intussen omgedoopt tot Vithink. Hoe het obstakel er precies uit gaan zien gaan we nog niet verklappen, maar onderstaande plaatje geeft al een goede hint. Wil je zelf in 2016 meedoen aan een Strong Viking ergens in Europa? Bekijk dan onze special Strong Viking pagina en schrijf je met korting in.

Vithink

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X