Wij zoeken de beste obstacle runners van Nederland

Vorige week schreven we al over Nederlands Ruigste, het nieuwe programma van RTL 7 waarbij ze op zoek gaan naar de meest fitte Nederlandse man en vrouw. Wij zijn gevraagd te helpen met de selectie van 50 mannen en 50 vrouwen in de categorie obstacle running. Dat is één van de 10 categorieen waaruit de fitste Nederlanders gekozen gaan worden. Op 2 april zullen bij Flevonice de 1.000 sporters strijden om een finaleplek. Van deze 50 mannen en 50 vrouwen gaan er van beiden 5 door naar de finale in het Olympisch Stadion in Amsterdam op 16 april.

Beste obstacle runners

Wij zoeken nu dus de beste mannelijke en vrouwelijke obstacle runners die op 2 april mee willen doen aan de eerste voorronde. Ben jij een Nederlandse obstacle course racer en denk je dat jij bij de beste 50 hoort? Ken jij iemand die er bij hoort? Vul dan onderstaande formulier in en misschien sta jij op 2 april aan de start!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

8 reacties

  1. Er zijn nog inschrijvingen mogelik voor de voorronde die gehouden wordt op 30 januarii in Dronren. De 50 beste gaan door naar 2 april. Zie. Lesmillschallenge.nl

  2. Hi Johan, bedankt voor je bericht. Les Mills heeft een eigen categorie. Dat zijn geen deelnemers aan de categorie “obstacle runners.”

  3. Is er al bekend wanneer de eerste namen bekend worden gemaakt? Het komt nu toch wel steeds dichterbij en ik ben zo nieuwsgierig 😀

Leave A Reply

X
X