Steeds meer kids runs en family runs

UPDATE 2017: Vanaf nu kun je ook op kids & family runs filteren op onze handige kaart.

Harbourrun

Goed nieuws voor de kleinste obstacle runners onder ons. Er komen steeds meer kids runs bij in Nederland en Belgie. Vandaag kregen we bericht van de Desperados Cavemanrun dat er om 13.00 uur een speciaal startvak komt voor families. In het startvak Great Family kunnen ouders samen met kun kinderen starten.

“Door een startserie speciaal voor ouder+kind te maken kunnen ze gezamenlijk rennen en ook instaan voor de veiligheid van hun kinderen” laat de organisatie van Desperados Cavemanrun weten.

Alle kids runs en family runs

Zoek je zelf een kids run? De runs op onze speciale pagina met kids & family runs bieden allemaal een variatie voor kinderen aan. Kijk wel even per run om welke leeftijd het precies gaat. Dit is namelijk niet overal gelijk. Je kunt op onze uitgebreide kalender overigens ook altijd filteren op kids runs.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

Leave A Reply

X
X