Mud Masters komt met 40 meter piramide

Nog ongeveer een maandje wachten en dan is het weer tijd voor Mud Masters. Tijdens deze 10e editie is de bekende piramide weer een stuk uitgebreid.

Tip: Koop via ons de laatste tickets met 12,50 korting!

Toetanchamon Steps, de piramide

Piramide; Toetanchamon steps

Als we onderstaande bericht goed ontcijferen lijkt het erop dat we de piramide van 40 meter aan allen zijden op- en afgaan.

Het wordt een dag vol modder, hindernissen en mentale battles maar ook veel lol. Deze editie is er eentje voor op de bucketlist. Ook de veel besproken Piramide van maar liefst 40 meter hoogte moet worden getrotseerd. De Toetanchamon Steps vraagt om uithoudings- en doorzettingsvermogen, maar eenmaal boven voelt het als een heuse overwinning. – Blog.nl

Pipe Runner

Overige obstakels

Naast de Toetanchamon Steps zullen er nog meer typische Mud Masters obstakels staan. Ook de quarterpipe Pipe Runner zal aanwezig zijn in de Haarlemmermeer. Net als de Monkeybars, Net Jump en meer.

Koop via ons de laatste tickets met 12,50 korting!

In tegenstelling dat we eerder berichten zul je voor de glijbaan even moeten wachten tot Weeze.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X