Win tickets voor The Great Escape

Dit jaar staan 14 en 15 mei in Gent weer in het teken van The Great Escape. Een obstacle run van 10 kilometer voor het goede doel bij Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen welke alweer voor het derde jaar op rij georganiseerd wordt. De volledige winst van deze run wordt geschonken aan het goede doel, namelijk de VZW Kinderkankerfonds. Meer informatie over deze run vind je hier.

The Great Escape

Het concept draait om ontsnappen. De deelnemers moeten, door verschillende hindernissen te overwinnen, trachten de finish te bereiken. Moed, inzet, durf en een basisconditie zijn maar enkele van de vereisten die we verwachten van onze deelnemers. Kennis van de hindernissen is totaal niet vereist. De wedstrijd draait om teamgeest en samen obstakels durven te overwinnen…

Competitie

Voor het competitievak, The Great Escape Competition, kun je prijzengeld verdienen. Er kunnen maximaal 360 deelnemers in het vak en als het vak vol zit is de prijzenpot het grootst. Daarnaast zien we nog een innovatief aspect aan deze run en dat is de unieke startvolgorde. Je loopt namelijk niet direct tegen je tegenstander, maar tegen de klok. Elke 10 seconden vertrekt er 1 loper op volgorde van startnummer.

Win een duo-ticket

Met wie zou jij willen ontsnappen? Tag je vriend of vriendin in de reacties en maak kans op één van de vijf duo-tickets. Inschrijven kan ook via Run2Escape.be.

The Great Escape – 2016Ken je een sportieve vriend(in) die geen enkele uitdaging uit de weg gaat?Dan is dit het kerst- of nieuwjaarscadeau bij uitstek!Schrijf in voor 31 december en krijg €5 korting!

Posted by The Great Escape on Wednesday, December 2, 2015

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X