Strong Viking komt naar Roskilde

Heb jij een Strong Viking World Pass? Dan kun je nog een extra datum omcirkelen in je agenda. Vandaag wordt namelijk de Strong Viking Roskilde Edition gelanceerd. Daarmee gaan de Vikings voor het eerst naar Scandinavië en dus terug naar waar ze vandaan komen. Na Nederland, België en Duitsland is dit het vierde land waar Strong Viking hun bekende obstacle runs gaat organiseren.Roskilde

Roskilde

Roskilde is een stad onder de rook van Kopenhagen en is vooral bekend van het bekende gelijknamige muziekfestival. Dat Roskilde goed bij Strong Viking past blijkt wel als we kijken wat er allemaal te doen is in de stad. Hier is namelijk onder andere het Vikingschipmuseum gevestigd. Ook is de stad omgeven door fjorden. Of de Fjord Drop ook echt in het lokale fjord gaat landen weten we nog niet, maar als we naar het terrein kijken zien we voldoende water en natuur om alle bekende obstakels van Strong Viking kwijt te kunnen. Daarnaast ligt er een camping op loopafstand, wat natuurlijk ideaal is als je het wilt combineren met een weekendje Kopenhagen.

Strong Viking Roskilde Edition

Inschrijven

Deze eerste editie in Denemarken zal plaatsvinden op zaterdag 24 september 2016. De inschrijvingen gaan op maandag 15 februari open. Als je een Strong Viking World Pass hebt geldt deze editie natuurlijk ook gewoon voor deze World Pass.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X