Strongmanrun komt langste tijgerbaan ter wereld

De langste, de zwaarste, de hoogste. Wij houden er wel van! Zoals de meer dan 100 meter monkeybars bij Rat Race Dirty Weekend. Dat is ieder jaar weer een uitdaging voor de deelnemers. Ook Fisherman’s Strongmanrun gaat met een langste obstakel ter wereld komen, de langste tijgerbaan (en nog bergop ook.) De naam van het obstakel? The Creep!

Langste tijgerbaan ter wereld

Tijgeren. Onlosmakelijk verbonden met obstacle running. Onder prikkeldraad, op handen en voeten door de modder. Wie heeft het nog niet gedaan? Bij de Strongmanrun krijg je een 203 meter lange skiberg voor je kiezen. Het nieuwe en unieke obstakel “the Creep” dwingt duizenden deelnemers van de Fisherman’s Friend StrongmanRun Obstacle Mud Challenges Rotterdam letterlijk op de knieën. Met zijn lengte is het obstakel “the Creep” de langste tijgerbaan ter wereld!

“We maken optimaal gebruik van de mogelijkheden van de omgeving” volgens Jerry Jansen, één van de organisatoren van het grote obstacle run evenement. De skiberg die in het gebied ligt, biedt uitstekende mogelijkheden voor het parcours. Deze tijgerbaan, die we toepasselijk “the Creep” noemen, is de langste ter wereld. En je moet nog heuvelop ook! Daarmee hebben we een geweldige uitdaging voor onze runners.”

“The Creep” nemen we op in de StrongSisterRun, de Strong-12 en de “original” Fisherman’s Friend StrongmanRun. Strongman of StrongSister wordt je immers niet zomaar”, volgens Jerry Jansen. Meer info en inschrijven via Strongmanrun.

Langste tijgerbaan - The Creep

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X