Varjagen Saga nieuwste spectaculaire obstakel Strong Viking

Gisteren hadden we al Fisherman’s Friend Strongmanrun die hun nieuwste obstakel onthulden, meer dan 200 meter bergop tijgeren. Vandaag komt Strong Viking met een spectaculair nieuw obstakel; Varjagen Saga.

Varjagen Saga

Het obstakel bestaat uit zes onderdelen en de uitdaging is om zo veel mogelijk onderdelen te halen. Het obstakel staat op het einde van het parcours dus je spieren zullen het onderweg al flink te verduren hebben gehad. Achtereenvolgens mag je bij deze hindernis tegen een schuine muur oplopen, een sprong maken, onder een net door klimmen, de monkeybars halen, met losse ringen naar de overkant en via een pegboard finishen. De Varjagen Saga zal debuteren bij de Mud Edition. Bekijk de volledige Strong Viking kalender hier.

Varjagen Saga

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X