Kalender OCR League Benelux bekend

En de kalender voor de OCR League Benelux 2016 is bekend! Achter de schermen is er hard gewerkt, nagedacht en zijn er voorbereidingen getroffen voor het competitie seizoen 2016. Ook in 2016 gaat de OCRA de competitie opdelen in twee seizoenen, de eerste helft en de tweede helft van het jaar.

breakout run

OCR League Pre-summer season

Voor de duidelijkheid hebben ze de seizoenen een naam gegeven, te weten: “pre-summer season” (eerste 6 maanden) en “after-summer season” (laatste 6 maanden). Afgelopen jaar heeft de OCRA grote stappen gemaakt met het opstellen van regels en de controle op het naleven van deze regels.

Om een zo eerlijk mogelijke competitie te kunnen garanderen zullen ze in 2016 dan ook alleen nog runs opnemen in de competitie welke met inzet van OCRA officials werken.

Op dit moment is er met diverse organisaties al overeenstemming bereikt over de inzet van OCRA officials tijdens het wedstrijdvak. Ondertussen is de OCRA Benelux nog druk in gesprek met enkele organisaties en de mogelijkheid bestaat dan ook dat de lijst met runs nog zal worden uitgebreid.

Voorlopige lijst OCR League

Hieronder vinden jullie de runs welke meedoen voor het “pre-summer season 2016.” Dit is dus de voorlopige kalender welke nog iets langer kan worden. Succes met het verzamelen van punten! Meer info over de league vind je hier.

DatumEvenementPlaats
119-mrt-16Strong Viking Mud editie NLWijchen, NL
220-mrt-16Strong Viking Mud editie NLWijchen, NL
320-mrt-16Gladiator run Atuatuca EditionTongeren, BE
416-apr-16Medieval RunBouillon, BE
523-apr-16Strong Viking Mud editie BEWachtebeke, BE
61-mei-16Fisherman’s Friend StrongmanrunRotterdam, NL
714-mei-16The Great EscapeGent, BE
821-mei-16Strong Viking Hills editieSpaarnwoude, NL
911-jun-16Strong Viking Water editieWijchen, NL
109-jul-16Mud and Water ChallengeMaurik, NL
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X