About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

9 reacties

 1. Leuk parcours, wel erg veel modder dit jaar dat maakte het zwaar. Er waren ook een paar (voor mij) ondoenlijke obstakels (pole dancing en monkey cage).
  Maar al met al weer een fantastische run.

 2. Jacco Burgers on

  Het was mijn eerste Mud Masters ever en gelijk de Marathon.. De omgeving was mooi en er zaten mooie survival obstakels tussen echter Damn!!! hebben ze aandelen bij een boer of zo.. Wat een hooibalen.. Had hier in voorgaande jaren al over gelezen maar nu ook zelf mee gemaakt. Met al dat inschrijf geld kan er toch een mooi klim obstakel gemaakt worden in plaats van die hooibalen.

  verder was de organisatie top op 1 puntje na.. Bij de finish na het ophalen van de shirts was de route naar de douche niet erg duidelijk..

 3. Mooi parcours, goeie modder, lekkere temperatuur maar men moet wel op gaan passen met de obstacels. Ik heb meerdere mensen obstacels over zien slaag puur omdat ze “te” waren. Een hoger OCR gehalte is goed, maar hou het ook open voor mensen die niet 8 uur per week in de monkey bars hangen.

  • Jacco Burgers on

   Henrie er is een verschil van obstakels overslaan omdat ze te zijn of om te proberen en falen omdat ze te zijn. Als mensen bij voorbaat al zonder het te proberen het obstakel overslaan ben ik van mening dat ze hier niet thuis horen.

 4. Heb afgelopen zondag de 18 kilometer gedaan. Mooi wat er dit jaar weer gedaan is met de Pyramide alhoewel het tijgeren niet echt zwaar was, dat vond ik bijvoorbeeld bij Strong Viking Brother Edition wel. Ik was de hooibalen op een gegeven moment ook wel beu, die heb je op een gegeven moment wel gezien en gedaan. Ook miste ik een echte knaller, zoals je bijvoorbeeld bij MM Biddinghuizen hebt in de vorm van de glijbaan. De trenches waren modderig en lekker fris qua temperatuur. Wat ik dan weer niet snap is een drinkpost vlak nadat de voetjes koud zijn door het water (doe het dan vlak ervoor….). Bij de finish bleek mijn maat t-shirt te moeten worden nagezonden, sta je dan nat te wachten totdat iemand (ze deed haar best om het snel te doen, maar toch) je naw gegevens heeft ingevoerd. Route naar douches inderdaad niet heel erg logisch maar wel top dat het water niet koud was. Het mag geen afbreuk doen aan een leuke dag maar als ik moest kiezen voor 1 Mudmaster per jaar dan zou ik voor Biddinghuizen gaan. Voor de rest was de organisatie zoals van MM gewend, professioneel.

 5. Het blijft voor mij toch wel een run die gewoon in je planning moet staan. Altijd goede sfeer en goed georganiseerd.
  Een toegankelijk evenement waar je ook met een gerust hart, mensen mee naar toen kan nemen om kennis te maken met de mud/obstakel-runs.
  Dit jaar vond ik overigens dat er toch wel een paar lastige obstakels tussen zaten en moest ik helaas een paar “fails” voor mezelf noteren. 🙁 Dat is een goede ontwikkeling, want het begon wel wat simpel te worden voor de meer ervaren obstacle-runners en op deze manier blijft het ook voor hun leuk.
  Dit was voor mij de derde keer in de Haarlemmermeer en eindelijk was er een keer écht modder. Daar had het weer in de dagen voorafgaand aan het event natuurlijk een flink aandeel in, maar dat maakte het feestje voor mij wel compleet.

 6. Super run! Goede obstakels, sommige lekker pittig. Heeeel veel modder, soms killing voor de kuiten maar zonder modder geen mud run. Echt top, volgend jaar zeker weer naar Haarlemmermeer!

Leave A Reply

X
X