Spartan Race Duitsland komt naar Nederlandse grens

Spartan Race komt nog steeds niet naar Nederland, maar ze komen nu wel heel dichtbij. Net over de grens bij Venlo is later dit jaar Spartan Race Duisburg. Deze tweede run van Spartan Race Duitsland, na Munchen, is vandaag bekend gemaakt. Na een aantal jaren in Keulen is het nu de beurt aan Duisburg.

Spartan Race Duitsland

Deze editie zal op 9 juli plaatsvinden nabij Duisburg. Om precies te zijn Regattabahn Duisburg in Sportpark Wedau. Je kunt hier meedoen aan een Sprint en een Super race. Wat dat precies inhoudt lees je op onze speciale Spartan Race pagina. De run is in harte zomer en daarom kan de organisatie al verklappen dat er veel gebruik gemaakt gaat worden van het water in de Regattabaan. Daarnaast zal het parcours door het omliggende bos gaan en zul je daar de bekende Spartan Race obstakels mogen tackelen. Ook komt de Spartan Junior naar deze editie en kunnen kids vanaf 11 jaar meedoen aan een mini obstacle run. Tickets zijn vanaf vandaag te koop en de eerste 300 krijgen een speciale korting op de earlybird.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X