Varjagen Saga – Complete video

0

Vorige week schreven we al over Varjagen Saga, het nieuwe finish-obstakel van Strong Viking. Nu hebben we ook bewegende beelden. Voor wie hem op Facebook gemist heeft. Hier nog eens het complete nieuwe obstakel van Strong Viking. Onze eigen loper Patrick doet het even voor! Alle zes de onderdelen. Gaan jullie hem redden tijdens de volgende Mud Edition? Laatste tickets via Obstakels.com/StrongViking

Varjagen Saga

 

Strong Viking Obstacle Run – Varjagen SagaFirst test Varjagen Saga by Strong Viking Patrick!Only 20% made it in Germany! Which stage will you conquer?Laatste tickets Mud Edition zaterdag 19 maart vandaag nog verkrijgbaar!Zondag 20 maart extra startvakken geopend! Tickets at www.strongviking.com/obstacle-run-nijmegen-mud-edition/

Posted by Strong Viking Run on Monday, March 7, 2016

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X