Nederlands Ruigste

Finish-obstakel Nederlands Ruigste wordt 110 meter

Nog een paar weken en dan is de voorselectie van Nederlands Ruigste. Het TV-programma waarin ze op zoek gaan naar de fitste Nederlandse sporters. Intussen is er wat meer bekend geworden over het finish-obstakel in het Olympisch Stadion. Er gaat daar gebruik gemaakt worden van de complete lengte van het veld. Het laatste obstakel voor de finalisten gaat 110 meter lang worden en is dubbel uitgevoerd. Dit betekend dat er twee finalisten head-to-head zullen strijden om wie er afvalt of doorgaat.

War Race

Zelf meedoen?

Er zijn een paar plekken vrijgekomen wegens afmeldingen. Wil je dus nog meedoen op 2 april (en eventueel tijdens de finale op 16 april), vul dan onderstaande formulier in!

War Race
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X