Finish-obstakel Nederlands Ruigste wordt 110 meter

Nog een paar weken en dan is de voorselectie van Nederlands Ruigste. Het TV-programma waarin ze op zoek gaan naar de fitste Nederlandse sporters. Intussen is er wat meer bekend geworden over het finish-obstakel in het Olympisch Stadion. Er gaat daar gebruik gemaakt worden van de complete lengte van het veld. Het laatste obstakel voor de finalisten gaat 110 meter lang worden en is dubbel uitgevoerd. Dit betekend dat er twee finalisten head-to-head zullen strijden om wie er afvalt of doorgaat.

Harbourrun

Zelf meedoen?

Er zijn een paar plekken vrijgekomen wegens afmeldingen. Wil je dus nog meedoen op 2 april (en eventueel tijdens de finale op 16 april), vul dan onderstaande formulier in!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X