Debuut Team Obstakels.com bij Strong Viking

Naast het feit dat de meeste mensen een obstacle run lopen voor de uitdaging is er een kleine groep fanatiekelingen die altijd voor de eerste plaats gaat. Hier is dan meestal ook een speciaal startvak voor gereserveerd aan het begin van de dag.

Meer competitie in 2016

Dit jaar worden de competitieve lopers op hun wenken bediend. De OCR League Benelux gaat dit weekend van start, Strong Viking heeft hun eigen race serie, je kunt je kwalificeren voor het EK en WK, er komt een TV-programma voor de snelle lopers en loopsters en er komen korte wedstrijden zoals de Fisherman’s Friend StrongMile. En dan hebben we het nog niet eens over buitenlandse runs als Spartan Race waar altijd een strijd voor het podium is. In onze ogen gaat de sport in 2016 zeker een boost krijgen.

Team Obstakels.com

Als Obstakels.com helpen we daar natuurlijk graag aan mee. De laatste tijd zagen we op Facebook steeds meer teams met snelle lopers voorbij komen. Naast de reguliere teams als Team UP 40, Team No Limits, DirtDevils en Team DMM zien we ook steeds meer teams waar echt gelopen wordt voor de winst. Team Sub-Sports, Team Inov-8 Benelux, Team Accent SportSpartainFit Elite, Dutch OCR Beast, M.I.T. Tough Team en nog veel meer. We vonden dan ook dat we als Obstakels.com natuurlijk niet achter konden blijven en zijn ons eigen team begonnen. Onder leiding van Teamchef Gertjan en met dank aan Inov-8, Herzog en Fotolux zullen Alexander, Chantal, Elte, Gabrièl, Lisanne en Patrick onze eer dit jaar hoog gaan houden. Wij hebben er zin in!

Team Obstakels.com

Team Obstakels.com – Chantal ontbreekt op de foto.

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X