Gratis annuleringsverzekering bij Strongmanrun

De Fisherman’s Friend Strongmanrun maakt altijd duidelijk dat ze een all-in ticket verkopen. Daarmee kom je niet voor verrassingen of verborgen kosten te staan. Zo kun je gratis parkeren, zijn er pendelbussen voor je fans en ligt je tas veilig en droog.

Annuleringsverzekering

Wat er ook standaard in je ticket zit is een annuleringsverzekering voor als je geblesseerd raakt tijdens het trainen. Dit hebben we nog niet bij een andere run gezien. Steeds vaker zien we tickets op onze Marktplaats voorbij komen van mensen die geblesseerd geraakt zijn. Jammer als je je ticket van 69 euro dan voor 25 euro moet verkopen. Daar hebben ze bij Strongman iets op gevonden; een annuleringsverzekering. Daarmee ben je ervan verzekerd dat je met een doktersverklaring je geld terug krijgt. Je kunt zelfs tot een dag voor de run aangeven dat je van de dokter niet mee mag doen. Wat ons betreft zouden we dit bij meer runs willen zien. Details weten? Check dan hier de kleine lettertjes.

Strongmanrun all-in ticket

Wat er precies in een all-in ticket ziet kun je nalezen op de website van Strongmanrun. Naast de editie in Hellendoorn is er dit jaar ook een editie in Rotterdam. Lees hier alles over Fisherman’s Friend Strongmanrun.

 • Een uitdagende obstaclerun van 21 km
 • Stuiterende Start Party
 • Verzorging onderweg met sportdrank, water en fruit
 • De felbegeerde StrongmanRun medaille, als je finisht
 • StrongmanRun Finisher shirt
 • Drankje ‘van het huis‘ na afloop
 • Oergezellige After Party voor deelnemers en toeschouwers
 • Warme douches, óók voor de laatste deelnemer
 • Tijdregistratie en uitslagen lijst binnen 24 uur ná de laatste finish
 • Gratis te downloaden persoonlijke video filmpjes met jezelf in actie
 • Gratis finishfoto
 • Héél véél toeschouwers
 • Druk bezochte Hot Spots met Deejay’s
 • Fietsroutes en (fiets)kaarten voor jouw supporters
 • Gratis parkeren
 • Bewaakte garderobe
 • Gratis busdienst van en naar verder gelegen parkeerterreinen
 • StrongmanRun App met veel info én een tracker waarop jouw fans je kunnen volgen op het parcours

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X