Uniek Dutch Mud Men – Mudstacle shirt

Zoals ieder jaar gaan we met Team Dutch Mud Men naar Rat Race Dirty Weekend. Evenals voorgaande jaren zal startvak 2 (wave 2) weer een golf van oranje met geel zijn. Dit jaar zullen we wederom samen met Mudstacle van start gaan in de tweede wave. Samen met onze Engelse vrienden hebben we een uniek eenmalig t-shirt ontworpen.

Bestel het DMM-Mudstacle Shirt

Je kunt het shirt via Mudstacle bestellen. Voor een paar euro wordt het thuisbezorgd, maar je kunt het ook op locatie ophalen. Overigens kun je nog mee met dit jaarlijkse uitje naar Rat Race Dirty Weekend, een run en festival van 2 dagen met 32 kilometer vol obstakels. Het verslag van 2015 en 2014 kun je hier teruglezen. We gaan ook dit jaar weer met de bus (bus-tickets vind je hier.) Heb je nog geen startbewijs? Via de DMM Marktplaats of OCR Swap kun je eventueel een kaartje overnemen.

Burghley House

Groepsfoto voor Burghley House

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X