Win een trainingsprogramma met de wereldkampioen

Wereldkampioen OCR Jonathan Albon, winnaar van World’s Toughest Mudder Ryan Atkins en de Australische kampioen OCR Math Murphy zijn samen een trainingsprogramma gestart. Via hun Obstacle Course Training kun je een beginners-programma van 4 weken of een gevorderden-programma van 10 weken volgen. Je krijgt dan een dagelijks programma met trainingen wat je kunt volgen om fit aan de start te staan van je volgende obstacle run. Daarnaast krijg je wekelijks een video-blog, toegang tot een speciale community, kun je vragen stellen aan Ryan, Jon en Matt, krijg je stap voor stap en nog veel meer. Ideaal als je in 2016 je eerste obstacle run wilt gaan lopen of juist voor de winst wilt gaan op een WK, EK of in een competitie. We gaan het programma zelf testen en komen snel met een review van onze ervaring!

Harbourrun

Win dit trainingsprogramma

Wij mogen een aantal trainingsprogramma’s weggeven. Laat in de reacties achter voor welke runs jij aan het trainen bent en maak kan op een 4- of 10-weeks programma.

We’re live! Visit https://obstaclecourse.training for more infoMatt Murphy Ryan Atkins Jonathan Albon

Posted by Obstacle Course Training on Wednesday, October 7, 2015

 

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

6 reacties

 1. stijn nuyts on

  Strongviking runs 19km, run for your lives, gladiator run . Na ren zware dip en met shiften moeilijk om eens juist ritme of schema te vinden. Dit zou super praktisch uitkomen.

 2. Bart Oudejans on

  Stormloop Zandvoort, Strong Viking 19k Spaarnwoude, 18k AirPort Weeze en wanneer ik in me vakantie flink op het strand kan trainen dan nog mudmasters Scheveningen ?

 3. Als ik ga tellen vanaf nu. 10 weken verder sta ik vandaag aan de startlijn van Spartan race in Parijs. De ultieme meeting of het trainingsprogramma echt werkt. En daarvoor bij SV hills en MM Weeze evalueerden en de laatste puntjes op de i zetten. En de 3 weekenden erna doorpakken bij SV water, Tough mudder NRW en eindigen op het strand bij MM Scheveningen. Dan 1 week herstel om naar Spartan race duisberg te gaan. Dan is de cirkel rond. Beginnen en eindigen bij Spartan race. Daarom zal een trainingsschema wel van pas komen van deze OCR helden om op deze OCR maand optimaal voor te bereiden.

 4. De SV’ hills, SV water, SV brother van 19 km en de MUd masters in Scheveningen en Biddinghuizen. En hopelijk nog de FF 21 km.
  Volgend jaar de Spartan race moet dan hopelijk lukken na al deze runs.
  Ik ben geen wedstrijdrenner en zal dat nooit worden, maar hulp van experts kan mij helpen om beter te worden en me een wedstrijdrenner te voelen.

Leave A Reply

X
X