Win tickets voor de StrongMile

We horen regelmatig dat de competitieve lopers de afstanden van de wedstrijdvakken zo lang vinden. De 18 of 19 kilometer van de eerste startvakken zijn inderdaad ook behoorlijk lang. Voor de wat sterkere en technische obstacle runners is het dan soms wat lastig strijden tegen de pure lopers. Daar komt op 30 april met de Fisherman’s Friend StrongMile verandering in.

StrongMileStrongmile

Op een parcours van slechts 1,6 kilometer kom je 15 obstakels tegen. Scoor jij in jouw heat goed genoeg, dan ga je door naar de volgende ronde. Als je drie keer goed genoeg scoort kom je in de finale terecht waar je 200 euro kunt winnen als je als eerste over de streep komt.

  • 15.00 uur:  Verkenning hindernissen
  • 16.00 uur:  Voorrondes
  • 17.50 uur:  Kwartfinales
  • 18.40 uur:  Halve finales
  • 19.40 uur:  Finales

 

Win tickets

Wil jij meedoen aan de Strongmile? Laat dan weten in welke ronde jij denkt te komen en maak kans op 1 van de 6 startbewijzen.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

6 reacties

  1. ik denk dat ik tot de kwart finale zou komen, ik train veel maar de jongens zijn altijd een beetje sterker 😉

Leave A Reply

X
X