12 uur lang actie bij de Survival Games

Als 5, 12 of 19 kilometer niet genoeg voor jou is kun je verder gaan kijken. Je kunt natuurlijk de Mud Masters Marathon of Iron Viking gaan doen, maar we kwamen vandaag iets tegen wat net iets anders is. Iets minder fysieke obstakels, maar wel een pittige uitdaging, teamwork en strategie. Deze uitdaging vind je bij de survival games.

Survival Games

30 September 2016 organiseert Sporters in Actie de tweede editie van de Survival Games. De Survival Games geven je een indruk van de cruciale eigenschappen waar je over moet beschikken als je voor Artsen zonder Grenzen op missie gaat. Snel kunnen handelen, strategisch denken, stressbestendigheid, organisatietalent en goed teamwork zijn in noodsituaties, zoals een uitbraak van een besmettelijke ziekte, essentieel voor een slagvaardige en effectieve hulpoperatie. Met jouw deelname zet jij je in voor Artsen zonder Grenzen: medische hulp daar waar hulp het hardst nodig is.

Wat is het precies?

De Survival Games is een intensieve wedstrijd vol actie, ontworpen om jouw team op de proef te stellen en je grenzen te verleggen. Bij de Survival Games gaat het niet alleen om snelheid en kracht, maar ook om teamwork, creativiteit en strategie. In een nacht van 12 uur ga je met het volgende scenario aan de slag; “De regio Amsterdam is getroffen door een onbekend virus en in quarantaine geplaatst. Samen met jouw team ga jij in de duisternis van het Amsterdamse Bos op missie voor Artsen zonder Grenzen. Bij aanvang ontvangt je team een serie uitdagende opdrachten, je bepaalt een strategie, helpt slachtoffers, bouwt constructies (die je natuurlijk ook gebruikt) en navigeert tussen de verschillende locaties in het Bos.”

Meer informatie vind je in de online brochure. Inschrijven doe je als team via Sporters in Actie. Let op, er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X