Reviews Army Urban Run

Wat vonden jullie van deze editie van de Army Urban Run?

breakout run

Foto’s Army Urban Run

De foto’s van de Army Urban Run komen op de officiele site te staan. Zelf foto’s gemaakt? Laat je link hieronder achter.

Uitslagen Army Urban Run

De uitslagen van de Army Urban Run 2016 vind je bij MyLaps.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

5 reacties

 1. Erg gezellig! veel (koud) water. Obstakels ‘eenvoudiger’ gemaakt vergeleken voorgaande jaren, voornamelijk voor amateuristen. Locatie is cool.

 2. Leuke run ook voor mensen die net beginnen
  jammer dat er niet meer kaarten beschikbaar zijn zodat dit evenement nog groter kan worden.
  (250 militairen is ook best weinig)
  obstakels mochten wel iets uitdagender maar t vele water heeft veel goed gemaakt kortom een erg leuke run met een goed instap niveau.

 3. JP van Schijndel on

  De Army Urban Run is al van het begin af aan een gezellige run op de kazerne in Oirschot. Wil je met vrienden en familie kennis maken met OCR en een leuke run lopen is deze run ideaal. Niet te groot waardoor alles soepel verloopt met een heel enthousiaste organisatie. Verwacht niet al te moeilijke hindernissen maar wel heel leuke. Muur van Oirschot, modderbad, sloot en ‘zwembad’ blijven het leukste.

 4. klopt, het is “iets” eenvoudiger gehouden als vorige jaren, maar ik, vrouw van 58, vind het 1 groot avontuur. idd, veel water en modder, goud!!!!!!

Leave A Reply

X
X