Toegangskaarten Nederlands Ruigste

Win toegangskaarten finale Nederlands Ruigste

Komende zaterdag is de finale van Nederlands Ruigste, het nieuwe TV-programma van RTL 7. Vijf mannelijke en vijf vrouwelijke obstacle runners zullen het in deze finale opnemen tegen 90 andere sporters uit 9 andere disciplines. Wil jij er bij zijn? Win hieronder toegangskaarten voor de finale.

War Race

Moderne tienkamp

De finale zal bestaan uit een moderne tienkamp. De hele middag kunnen de deelnemers punten scoren op 10 onderdelen. Alle deelnemers zullen gemengd worden in groepjes en uiteindelijk zullen de 10 sterkste mannen en 10 sterkste vrouwen naar de finale mogen. Deze zal bestaan uit het 110 meter lange finale-obstakel. Hier gaan telkens twee finalisten tegen elkaar strijden. Van de vijf winnaars gaan de 4 snelsten door naar de halve finale om vervolgens de finale te behalen. De uiteindelijke winnaar zal het finale-obstakel dus drie keer moeten overwinnen.

De 10 OCR finalisten

Top 5 mannen OCR

  1. Alexander Struijk
  2. Frans Mussche
  3. Simon van Senten
  4. Patrick Visser
  5. Mark Meijer

Top 5 vrouwen OCR

  1. Lisanne Bruijsten
  2. Sabine Spreen
  3. Brigitte Sukèl
  4. Susanne Ulrich
  5. Carola Janssen

Win toegangskaarten

Als partner van Nederlands Ruigste mogen wij een aantal toegangskaarten verloten. Laat in de comments achter voor wie jij naar de finale komt!

War Race
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X