Reviews Mudrun Fun

1
 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 3 sterren
 • Goed!
 • 0/5 Gem. score

 • Beoordeeld 0 sterren0 Geen beoordelingen!

 • Mudrun Fun
 • Gepost op: : 16 april 2016
 • Laatst aangepast: 3 mei 2016
 • Obstakels
  Schrijver: %
 • Modder
  Schrijver: %
 • Zwaarheid
  Schrijver: %
 • Locatie
  Schrijver: %
 • Innovatief
  Schrijver: %
 • Prijs / Kwaliteit
  Schrijver: %
 • Goodies (shirt/medaille/bier/etc.)
  Schrijver: %

Conclusie:

Wat vonden jullie van deze obstacle run?

Wat vonden jullie van deze obstacle run?

Foto’s

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

 1. H. van Lienden1 on

  Zware tegenvaller. Na deelname aan een erg leuke, originele editie in Zwolle (in 2014) zijn wij vol enthousiasme van Groningen naar Amersfoort (Vathorst) gereden. De run was dit keer op een strook grond naast een woonwijk, achter enkele bedrijfspanden. Er waren weinig obstakels; een container om overheen te klimmen, 2 kleine klimmuurtjes, een rioolbuis, een strook plastic op heuveltje en een schuimblaasmachine (met te weinig capaciteit en daardoor slechts een laagje schuim tot de enkels). Wij vonden het als volwassenen echt een tegenvaller; de kinderen vonden het wel aardig al was onze jongste dochter erg teleurgesteld toen zij een vaantje kreeg bij de finish (en de kids voor haar een medaille).
  Kortom: het was de rit en de €15,- niet waard. Jammer.

Leave A Reply

X