About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

9 reacties

 1. Leuke run. Dit maal geheel anders dan de voorgaande edities. De run wordt al een beetje pittiger en dat mag best.

 2. Ian Schouten on

  Erg leuke run! Echter was de route niet altijd even duidelijk en zou het fijn zijn als je bij de obstakels kan zien welk nummer het is of af en toe een bordje met de gelopen afstand! Verder zeer leuk vooral de grindbakken waren lekker zwaar in combinatie met de duinen! Ook deze run was er veel saamhorigheid en kon je met iedereen wel een praatje maken! Zeker een aanrader! Mag overigens nog wel iets zwaarder

 3. Eerste obstakelrun, heb nog geen vergelijking, vond touwklimmen (sowieso ;)na waterobstakel lastig en die heuveltjes zand vol met afvalzooi (bij de parkeerplaats) sloeg nergens op.

 4. Voor mij de eerste keer stormloop (10em). Ik vond het een zeer leuke run! Afwisseling met ondergrond (verhard, zand, grind) was leuk! Maakte het ook weer wat zwaarder. Leuke obstakels, enkele bekend maar sommige ook nieuw. Paar puntjes die ik miste of opvielen… De kaartjes van de garderobe waren van papier, niet handig met waterobstakels. Uiteindelijk heb ik mijn nummer op mijn arm geschreven. Borden met afstanden zou fijn zijn evenals een muziekje onderweg. Soms was de route ook niet helemaal duidelijk (heb meerdere mensen verkeerde afslagen zien nemen). Wat ik heb opgevangen is dat enkele dames het niet op prijs stelde dat er zoveel inkijk was in de dameskleedkamer. Er stonden daar zelfs mannen om te kleden of stonden voor de ingang. In ieder geval… tot volgend jaar 😀

 5. Gewoon een erg leuke run op een zeer aansprekende locatie.
  Mooie en kwalitatief goede finishershirts én een mooie medaille!

  Obstakels niet te moeilijk, maar wel leuk!
  Het weer (koude wind) zorgde voor wat minder toeschouwers, waardoor de sfeer wat anders was dan vorig jaar. Petje af voor de enthousiaste vrijwilligers, die ondanks dat ze het koud hadden leuk bleven aanmoedigen en wel in waren voor een babbeltje!

  De extra kosten voor: parkeren (tientje), bagage-drop (3 euro) en een locker (4 euro), maken het bij elkaar niet de goedkoopste run, maar wel een erg leuke run die toegankelijk is voor een breed publiek.

 6. Ik prefereer toch meer de mud runs, strong sister runs en dergelijke. Bijna geen ehbo posten, geen controle bij hoge obstakels en bij de laatste wave was het al behoorlijk uitgestorven! Finishfoto inbegrepen maar deze is niet eens gemaak?
  Douches waren wel goed!
  Kan voor volgende jaren een chipnr aanraden zodat je in ieder geval eind tijd kan zien. Dames kleedkamer was behoorlijk open en stonden regelmatig ook mannen in.
  Weinig drinkposten. De gladiator workout vooraf was leuk gedaan!

  locatie is mooi maar voor mij toch liever andere mud/obstacle runs!

 7. Leuke run! Prima vermaakt, zowel naast als op de route.
  Startte in laatste wave, met als resultaat dat de fotografen bijna allemaal al weg waren, helaas. Bagagedrop was erg slecht geregeld (fraudegevoelig en je kreeg een papieren bonnetje met t nummer; die overleefde de race natuurlijk niet), en dan moest je er ook nog apart voor betalen. Vrijwilligers onderweg waren iets te makkelijk: in plaats van aanmoedigen zeiden ze bij sommige hindernissen dat je er ook wel omheen mocht (zo zijn we niet getrouwd!).
  Maar dit zijn kleine details, ik heb van de race genoten en overall was het prima, gezellig en sportief! En leuke warming up, niet onbelangrijk!

 8. Debby van der Put on

  Ik vond de stormloop erg leuk en uitdagend.
  Ik miste de controle op de bandjes, iedereen had zo mee kunnen doen zonder te betalen of in een andere groep.
  Tijdens de run miste ik de afstand bordjes en meer drinkposten. Er was alleen water en banaan bij de drinkposten, hier had ook best wat ranja en peer of appel bij mogen staan.
  Bij andere runs speld je een startnummer op, dat was hier ook niet bij nodig.
  Bij de finish zou een unieke finishfoto gemaakt worden, helaas is die bij ons niet gemaakt erg jammer!
  Daarna was de tas ophalen een drama, je betaald voor de opslag, maar er zat geen structuur in hoe de tassen weg gezet zijn. Het omkleden was niet veel beter, de ruimte was open, waarop er weinig tot geen privacy was.
  Maar de 10miles was echt super!

Leave A Reply

X
X