Toegangskaarten Nederlands Ruigste

OCR Vooruitblik Mei 2016

April loopt alweer op haar einde, dus tijd om vooruit te kijken naar Mei. Wat kunnen we allemaal verwachten qua obstacle runs in Nederland en België? We beginnen met “de grote vier.”

Fisherman’s Friend Strongmanrun

De maand wordt geopend en afgesloten door Fisherman’s Friend Strongmanrun. Op 30 april en 1 mei is de eerste editie op de nieuwe locatie in Rotterdam. Er is een sprintwedstrijd, een damesrun, een middenafstand en de klassieke 21 kilometer. Op 29 mei vindt de eerste editie van Strongmanrun in het centrum van Antwerpen plaats. Na Hellendoorn en het circuit van Zolder zijn wij erg benieuwd naar deze nieuwe locaties.

Strongmanrun Rotterdam

Mud Masters Weeze

Officieel valt hij net buiten de Benelux, maar naar die paar kilometer kijken we voor het gemak even niet. De afgelopen twee edities van Mud Masters Weeze waren namelijk fantastisch. Onder de landingsbaan, door het bos en de zandgroeve. Deze locatie leent zich perfect voor een grote obstacle run. Dit jaar maakt ook de 24-uurs race van Mud Masters haar opwachting tijdens deze editie. We zijn verder erg benieuwd naar het nieuwe Execution obstakel.

Mud Masters Noord Duitsland

Strong Viking

De Vikings zijn op weg om heel Europa te gaan veroveren. Deze maand doen ze dat met de Hills Edition in Duitsland, de Hills Edition in Nederland, de Iron Viking en de Family Run. De verzamelaar van de Viking Torque of de bezitter van en World Pass kunnen dus helemaal los bij Strong Viking deze maand.

Strong Viking World Pass

Spartacus Run

De grote vier worden compleet gemaakt door de KBC Spartacus Series van Golazo in Belgie. Op 30 april en 1 mei vindt de naamgever van deze serie, de Spartacus Run plaats. Doe je ze alle zes, dan krijg je de speciale medaille. Vergeet deze eerste editie dus niet!

Spartacus Series

VenloStormt

Op 28 en 29 mei gaat het weer stormen aan de Maas. Voor het derde jaar op rij keert VenloStormt terug. Op zaterdag is er de SprintStorm en Teamstorm. Op zondag kun je meedoen aan de 6, 11 en 21 kilometer.

Venlo Stormt

The Great Escape

Halverwege Mei kun je een weekend richting Gent gaan. Daar vindt op 14 en 15 mei The Great Escape weer plaats. Een obstacle run van 10 kilometer waarbij de volledige winst naar het goede doel gaat.

The Great Escape

En nog veel meer…

Op de kalender staan intussen bijna 20 evenementen voor Mei. Bekijk ze allemaal en schrijf je snel in!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X