Eerste uitzending Nederlands Ruigste

Gisteren was het dan eindelijk zo ver en konden we onze obstacle runners terug zien op TV tijdens de eerste uitzending van Nederlands Ruigste. Wat ons betreft is het erg goed gelukt! Een mooie combinatie van een wedstrijdverslag, de onderlinge strijd, emoties en de persoonlijke kant van de deelnemers.

Uitzending gemist?

Zelf oordelen? Bekijk de uitzending hieronder terug op RTLXL. De volgende aflevering staat gepland voor komende zondag om 18.30 op RTL7.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X