Spartan Beast komt naar Duitsland

Altijd al je Spartan Trifecta willen halen? Dan kun je dat dit jaar dichterbij dan ooit doen. Moest je voorheen naar Engeland, Oostenrijk of Spanje? Dit jaar kan het gewoon net over de Nederlandse grens nu de Spartan Beast de Trifecta in Duitsland compleet maakt.

Spartan Beast Duitsland gelanceerd

Vandaag is bekend gemaakt dat Spartan Race een Spartan Beast gaat organiseren in Sauerland. Om precies te zijn in Willingen. Op zondag 17 september is het zo ver en kun je meedoen aan deze meest lange editie van Spartan. Willingen is een wintersportgebied, dus ga er maar vanuit dat je flink wat hoogtemeters voor je kiezen krijgt.

Spartan Beast Willingen

Inschrijven kan nu nog voor 89 euro, maar wees er snel bij want de tickets gaan snel verhoogd worden naar 99 euro.

Spartan Sprint & Super Duisburg

Wil je je Trifecta compleet maken? Dan kun je net over de grens in Duisburg op 9 juli meedoen aan de Sprint en de Super. Via onze website kun je je daar nu inschrijven met 20% korting. Gebruik de code spartanned20 tijdens het bestellen van je startbewijzen.

Spartan Race Duitsland

Meer informatie over Spartan Race en alle Spartan Races in Europa vind je hier.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

Leave A Reply

X
X